Пиріг шоколадно-вівсяний
Пиріг шоколадно-вівсяний

Пиріг шоколадно-вівсяний

    

22 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 8-10 порцій

Ingredients

Молоко - 200 мл

Вівсяні пластівці - 150 г

Сир (творог) - 200 г

Какао-порошок - 50 г

Яйця - 1 шт.

Борошно - 1 ст. ложка

Крохмаль - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 100 г

Сода - 0,5 ч. ложки

Цукор - 200 г

Directions

1Нагріти молоко в каструлі до 80‑90°С і залити вівсяні пластівці, добре перемішати, остудити.

2Розтопити й остудити вершкове масло.

3В остиглі пластівці додати цукор, какао, розтоплене вершкове масло. Добре перемішати виделкою або вінчиком до повного з'єднання інгредієнтів.

4Додати яйце, сир (творог) і знову перемішати.

5Просіяти борошно, крохмаль і соду. Додати в тісто сухі інгредієнти та швидко перемішати.

6Викласти тісто в застелену пергаментом форму шаром завтовшки приблизно 1 см. Випікати в розігрітій до 180°С духовці 35‑40 хвилин.

7Нарізати готовий пиріг квадратиками.

00:00