Борошно кукурудзяне або крохмаль картопляний - 30 г
Ванільний цукор - 1 пакетик
Цукор - 100 г
Вода - 3 ст. ложки
Directions
1Молоко змішати з цукровою пудрою, ванільним цукром і кокосовою стружкою (1 ст. ложку стружки залишити для декору), прокип'ятити й остудити.
2Кукурудзяне борошно збити з 1 яйцем, потім, продовжуючи збивати, додати ще яйця і влити молочну суміш.
3Цукор розчинити у воді, поставити на вогонь і варити, постійно помішуючи, доки сироп не загусне і не набуде характерного золотистого кольору та запаху карамелі.
4Вилити карамель у форму, влити туди кокосову суміш і довести до готовності на водяній бані (приблизно 35‑40 хвилин).
5Готовий флан остудити і поставити в холодильник.
6Коли він застигне, посипати кокосовою стружкою. Подавати у формі.