кокосовий флан або карамельний пудинг
кокосовий флан або карамельний пудинг

Флан кокосовий

    

17 Липня, 2019

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Кокосова стружка - 100 г

Цукрова пудра - 100 г

Молоко - 500 мл

Яйця - 3 шт.

Борошно кукурудзяне або крохмаль картопляний - 30 г

Ванільний цукор - 1 пакетик

Цукор - 100 г

Вода - 3 ст. ложки

Directions

1Молоко змішати з цукровою пудрою, ванільним цукром і кокосовою стружкою (1 ст. ложку стружки залишити для декору), прокип'ятити й остудити.

2Кукурудзяне борошно збити з 1 яйцем, потім, продовжуючи збивати, додати ще яйця і влити молочну суміш.

3Цукор розчинити у воді, поставити на вогонь і варити, постійно помішуючи, доки сироп не загусне і не набуде характерного золотистого кольору та запаху карамелі.

4Вилити карамель у форму, влити туди кокосову суміш і довести до готовності на водяній бані (приблизно 35‑40 хвилин).

5Готовий флан остудити і поставити в холодильник.

6Коли він застигне, посипати кокосовою стружкою. Подавати у формі.

00:00