Філе тріскових у білках
Філе тріскових у білках

Філе тріскових у білках

    ,

28 Липня, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2-3 порції

Ingredients

Сайда - 100‑150 г філе

Яйця - 2‑3 білка

Масло вершкове - 40‑50 г

Борошно - 20‑30 г для панірування

Кріп - 1 пучок

Лимон - 1/3‑0,25 шт. (сік)

Сіль

Приправа для риби комбінована

Олія для фритюру

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Помідори черрі - 100‑150 г

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

Directions

1Нарізати філе впоперек волокон на порційні шматки завдовжки близько 8 см. Зробити в кожному поздовжній ненаскрізний надріз.

2Змішати вершкове масло з рубаним кропом і лимонним соком. Заморозити, нарізати брусочками.

3Нафарширувати масляними брусочками рибу.

4Натерти філе сіллю та приправою, запанірувати в борошні.

5Збити білки в густу пишну піну.

6Розігріти олію до 160‑180°С, вмочити рибу у збиті білки, смажити до готовності з двох боків, 5‑8 хвилин.

7ГАРНІР: Розрізати помідори черрі навпіл, посолити, поперчити, обсмажувати на олії 1‑2 хвилини.

00:00