Тріска з шоколадом (і грибами) страви з риби 5 Квітня, 2020 100 необычных блюд (Очень просто!) Ingredients Тріска - 500 г філе Цибуля - 1 шт. невелика Вино сухе біле - 0,5 склянки Шоколад тертий - 1 ст. ложка Печериці варені - 0,5 склянки Борошно - 1 ст. ложка Масло вершкове Гвоздика мелена Кориця мелена Перець червоний мелений Сіль Directions ШОКОЛАДНИЙ СОУС: 1Цибулю дрібно порубати й обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору. 2Додати борошно й обсмажити його разом із цибулею, помішуючи. 3Влити 250 мл води, перемішати, щоб не було грудочок. Потім додати вино, шоколад, гвоздику, корицю, перець і сіль за смаком. Знову перемішати. РИБА: 1Посуд з невисокими стінками змастити маслом, прогріти на слабкому вогні, покласти розрізану на порційні шматки рибу, залити шоколадним соусом. Тушкувати на слабкому вогні. 2Гриби потушкувати в невеликій кількості масла. 3Додати гриби до риби, тушкувати ще 10 хвилин. 4Ідеальний гарнір до готової страви - відварений рис. 00:00