Тріска з шоколадом (і грибами)
Тріска з шоколадом (і грибами)

Тріска з шоколадом (і грибами)

  

5 Квітня, 2020

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Тріска - 500 г філе

Цибуля - 1 шт. невелика

Вино сухе біле - 0,5 склянки

Шоколад тертий - 1 ст. ложка

Печериці варені - 0,5 склянки

Борошно - 1 ст. ложка

Масло вершкове

Гвоздика мелена

Кориця мелена

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

ШОКОЛАДНИЙ СОУС:

1Цибулю дрібно порубати й обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору.

2Додати борошно й обсмажити його разом із цибулею, помішуючи.

3Влити 250 мл води, перемішати, щоб не було грудочок. Потім додати вино, шоколад, гвоздику, корицю, перець і сіль за смаком. Знову перемішати.

РИБА:

1Посуд з невисокими стінками змастити маслом, прогріти на слабкому вогні, покласти розрізану на порційні шматки рибу, залити шоколадним соусом. Тушкувати на слабкому вогні.

2Гриби потушкувати в невеликій кількості масла.

3Додати гриби до риби, тушкувати ще 10 хвилин.

4Ідеальний гарнір до готової страви - відварений рис.

00:00