1Збити жовтки з цукровою пудpою у пишну масу, додати оцет, зверху покласти борошно та збиті білки, обережно вимішати.
2Викласти масу на деко, вистелене змащеним маслом папером, розрівняти і випікати в духовці з середнім жаром.
3КАВОВИЙ КРЕМ: Розмішати білки з цукром, поставити на паpову баню та збити в круту піну. Зняти з вогню й остудити до температури парного молока. Масло змішати з розчинною кавою та ваніліном, розтерти і додавати в крем по 1 ст. ложці.
4ГЛАЗУР: З цукру та підкисленої води зварити сироп, залити ним розчинну каву та гарненько перемішати.
5Готовий бісквіт остудити, розрізати по горизонталі на два пласти, скропити кожен пласт неміцною солодкою кавою, покласти 2/3 крему, накрити верхнім пластом і покрити глазур'ю.
6Коли глазур застигне, розрізати пласт на квадратні тістечка та через насадку з візерунком прикрасити залишками крему.