Каша збірна в горщику
Каша збірна в горщику

Каша збірна в горщику

    , ,

22 Грудня, 2019

Школа гастронома 2013 №6 (224) Март - Аппетитные каши

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Пшоно - 1 склянка

Рис круглозерний - 1 склянка

Вівсяні пластівці - 1 склянка

Вершки 22% - 250 мл

Молоко - 180 г

Ягоди свіжозаморожені - 300 г

Сіль

Цукор

Directions

1Ягоди розморозити на нижній полиці холодильника, виклавши їх на ніч в друшляк, встановлений у миску.

2Ягоди обсушити паперовими рушниками. Рис і пшоно ретельно вимити.

Каша збірна в горщику

3Відварити крупи в різних каструлях до напівготовності: рис - 10 хвилин, пшоно - 15 хвилин. Відкинути їх на друшляк і викласти в миску.

Каша збірна в горщику

4Додати вівсяні пластівці. Влити молоко та вершки. Приправити сіллю і цукром за смаком. Перемішати. Додати до круп ягоди та ще раз перемішати.

Каша збірна в горщику

5Перекласти суміш у горщик або розкласти по порційних горщиках, накрити і поставити в розігріту до 170°С духовку на 15‑20 хвилин.

Каша збірна в горщику

00:00