111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Масло вершкове - 15 г
Сметана - 1 склянка
Борошно пшеничне - 3 склянки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Волоські горіхи - 2 склянки
Цукор - 1 склянка
Мед - 1 ст. ложка
Кориця
Directions
1Вершкове масло 15 хвилин розтирати лопаткою, після чого додати сметану та перемішувати близько 2 хвилин. Потім потроху всипати 1,5 склянки пшеничного борошна та замісити тісто.
2Тісто викласти на стіл, додати решту пшеничного борошна та продовжувати вимішувати 7‑10 хвилин.
3НАЧИНКА: Пропустити через м'ясорубку очищені волоські горіхи, додати цукор, мед, корицю і все перемішати.
4Готове тісто розділити на 16‑18 шматочків. Кожен шматочок розкачати на смужки так, щоб один кінчик був дещо розширеним.
5Поверхню тіста змастити маслом, на кожну смужку покласти однакову кількість начинки і скрутити їх, починаючи з широкого кінця, трубочкою.
6Трубочки покласти на змащене вершковим маслом деко та поставити в духовку на 30 хвилин.