Печиво «Тайглах»
солодка випічка єврейська кухня духовка
30 Червня, 2019
111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Борошно - 160 г
Пекарський порошок - 0,25 ч. ложки
Волоські горіхи - 100 г ядер
Кокосова стружка - 70 г
Імбир - 0,25 ч. ложки
Яйця - 2 шт. + 3 жовтки
Олія - 2 ст. ложки
Сіль
ДЛЯ СИРОПУ:
Мед - 350 г
Цукор - 200 г
Імбир - 1 ч. ложка
Directions
1У ємність просіяти борошно, пекарський порошок, додати імбир і сіль, в середині зробити поглиблення і розпустити туди яйця, влити жовтки та олію. Все ретельно перемішати, викласти на дошку, присипану борошном, і замісити м'яке тісто. Якщо воно липне, додати ще трохи борошна.
2Потім тісто розрізати на 8 шматків ножем, який попередньо занурити в борошно. Скачати кожен шматок тіста у валик діаметром 1 см і нарізати його на шматочки звадовжки близько 1 см.
3Покласти ці шматочки тіста на змащене олією деко на деякій відстані один від одного. Запікати в духовці при 180°С близько 10 хвилин до потемніння нижньої скоринки.
4СИРОП: Змішати мед, цукор і імбир в каструлі з товстим дном, поставити на слабкий вогонь і, помішуючи, підігріти до розчинення цукру. Потім довести до кипіння і нагрівати сироп ще 5 хвилин до 130°С.
5У сироп всипати спечене печиво, подрібнені горіхи та варити на слабкому вогні 10 хвилин, доки печиво не стане коричневим.
6На деко постелити фольгу, змастити її олією, розподілити на ній рівним шаром печиво і дати йому повністю охолонути.
7Потім перевернути печиво й акуратно зняти фольгу. Нарізати його на невеликі квадрати та ромби. Можна обсипати печиво кокосовою стружкою.