варення або джем з журавлини та яблук
варення або джем з журавлини та яблук

Варення журавлинне з яблуками

  

7 Лютого, 2020

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Советы бабушки Агафьи / Умная усадьба)

Ingredients

Журавлина - 1 кг

Яблука - 200‑500 г

Цукор - 1,6‑1,9 кг

Вода - 2 склянки

Внільний цукор - 12 г

Лимон - цедра або

Кориця - шматочок

Directions

1Поставити варити варення з журавлини.

2Солодкі яблука очистити від шкірки та, видаливши серцевину, нарізати дольками. Опустити яблука на 8‑10 хвилин в киплячу воду.

3Незадовго до закінчення варіння варення з журавлини додати в нього скибочки яблук.

4Перед самим закінченням варіння додати у варення ванільний цукор і корицю або лимонну цедру, натерту на тертці.

5Фасувати та зберігати варення звичайним способом.

00:00