Мус журавлинний десерти вегетаріанське, низькокалорійне 11 Вересня, 2018 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Вегетарианский стол (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 4 порції / 8 порцій Ingredients Журавлина - 200 г / 100 г Вода - 300 мл / 1,1 л Манна крупа - 3 ст. ложки / 5 ст. ложок Цукор - 100 г / 6 ст. ложок DirectionsВАРІАНТ 1:1Залити журавлину гарячою водою та довести до кипіння, варити 5 хвилин. Злити відвар. Протерти ягоди крізь дрібне сито.2Всипати в ягідний відвар цукор і повністю його розчинити.3Довести до кипіння і тонкою цівкою ввести манну крупу. Проварити до загустіння 5 хвилин.4Змішати протерті ягоди з соком, остудити.5Збити вінчиком до утворення пишної маси.ВАРІАНТ 2:1Журавлину розім'яти та віджати сік.2Вичавки залити водою та прокип'ятити. Відвар процідити і, додавши цукор, довести до кипіння.3Манну крупу розвести журавлинним соком, поєднати з киплячим сиропом і варити до загусання.4Масу охолодити, збити міксером, вилити на деко, дати застигнути і розрізати на порції.ЧАС: варіант 1 - 25 хвилин варіант 2 - 45 хвилин 00:00