Шийки лангустів з бананами
Шийки лангустів з бананами

Шийки лангустів з бананами

    

18 Грудня, 2018

100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!)

Ingredients

Лангусти - 4 очищені шийки

Банани - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Сир твердих сортів тертий - 3 ст. ложки

Олія - 1 склянка

ДЛЯ СОУСУ:

Майонез - 500 мл

Борошно - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сир «Пармезан» тертий - 2 ст. ложки

Лавровий лист - 1 шт.

Мускатний горіх тертий - 0,3 ч. ложки

Перець рожевий мелений

Сіль

Directions

СОУС:

1У молоко покласти мускатний горіх і лавровий лист, посолити та поперчити, перемішати.

2Борошно підсмажити на олії до золотистого кольору, додати його в молоко та ретельно перемішати, щоб не утворилося грудочок.

3Потім всипати сир, перемішати. Суміш, безперервно помішуючи, прогріти на слабкому вогні, доки вона не загусне. Зняти з вогню, витягти лавровий лист.

ЛАНГУСТИ:

1Банани очистити, розрізати уздовж навпіл, обсмажити в киплячій олії, а потім обсушити від надлишків жиру.

2Цибулю та часник дрібно порубати, обсмажити в гарячій олії до золотистого кольору.

3Після цього додати шийки лангустів і, помішуючи, обсмажувати їх 8‑10 хвилин.

4У форму для запікання викласти банани, потім лангусти з цибулею та часником. Залити соусом, посипати сиром. Запікати в попередньо розігрітій духовці 15 хвилин.

5Готову страву подавати гарячою.

00:00