Хлібці з баклажанною ікрою і зеленню бутерброди, сніданки низькокалорійне 10 Липня, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 4 порції Ingredients Хлібці дієтичні - 8 шт. Баклажани - 2 шт. Петрушка - 50 г зелені Кінза - 50 г зелені Помідори - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Оцет яблучний - 15 мл Олія - 50 мл Перець чорний мелений Сіль Directions 1Баклажани та помідор нарізати дрібними кубиками. 2Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями, викласти в сковороду з розігрітою олією, обсмажити до золотистого кольору. 3У сковороду до цибулі додати баклажани, скропити оцтом, обсмажувати при помішуванні 5 хвилин. 4Потім покласти помідор, посолити, поперчити і готувати під кришкою ще 5 хвилин. 5Зелень петрушки та кінзи промити, обсушити, подрібнити. 6Готову ікру намастити на хлібці. Хлібці викласти на блюдо і посипати зеленню. 00:00 Nutrition Facts Calories185 ккал