Грінки з печерицями, цибулею порей і сиром
Грінки з печерицями, цибулею порей і сиром

Грінки з печерицями, цибулею порей і сиром

  , ,

11 Березня, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Булка темна довга - 200 г

Печериці - 100 г

Цибуля порей (біла частина) - 50 г

Сир твердий (наприклад, російський) - 50 г

Часник - 1 зубчик

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова - 30 мл для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Помідори черрі - 2 шт.

Зелень кропу або петрушки

Directions

1Нарізати булку скибочками навскоси. Обсмажити в невеликій кількості оливкової олії з двох боків до золотистого кольору.

2Подрібнити очищений часник. Посипати ним грінки.

3Нарізати цибулю порей тонкими кільцями, вимиті й очищені печериці - тонкими скибочками. Молоді гриби можна не чистити.

4Обсмажувати цибулю та гриби на оливковій олії 2‑3 хвилини. Посолити та поперчити.

5Додати до цибулево-грибної маси натертий на дрібній тертці сир, перемішати.

6Викласти суміш на грінки. При подачі прикрасити скибочками помідорів і рубаною зеленню.

00:00