Грінки з сиром / Гріночки, посипані сиром голландським

  ,   ,

12 Серпня, 2017

  • 300 рецептов. Блюда из духовки
  • Елена Молоховец. Современной хозяйке

Ingredients

Хліб білий черствий або булка французька - 1 батон

Яйця - 2 жовтки

Молоко або вершки - 0,5 склянки

Масло вершкове - 2 ст. ложки / 1 ст. ложка

Сир голландський тертий - 3 ст. ложки

Directions

1Жовтки розбити, розмішати з молоком або вершками, всипати нарізаний шматочками хліб, перемішати.

2Викласти на сковороду, змащену маслом, обсипати тертим сиром, трохи скропити олією і запекти в духовці на невеликому вогні або поставити в піч, щоб підрум'янилися.

3Можна подавати до супу на тарілці або опустити в супову миску.

00:00