2Потім зварити гребінці у відварі з пряними травами та білим вином, до яких, знявши з вогню, приєднати устриць.
3Відірвати голову у омара. Обсушити гребінці й устриці, додати фрикадельки з мерлана (сімейства тріскових) у формі маслин і, накривши, поставити в тепле місце.
4Перемішати соус бешамель з відваром з пряними травами, дати увариться, перемішати з американським соусом, протерти через сито, а потім крізь тканину. Підігріти соус, щоб домогтися правильної консистенції.
5Викласти в соус набір ракоподібних і наповнити ним високий і вузький пиріг з листкового тіста, легкий і хрусткий.
6В основі навколо цієї «башточки» розмістити дрібних варених і закручених спіраллю раків, а на вершині - великих рожевих креветок, попередньо очистивши їхні хвости від шкірки.