Котлети з грибів з рисом (з цибулею) страви з грибів духовка, здорове харчування 13 Квітня, 2020 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Гриби свіжі - 250 г Рис - 0,5 склянки Цибуля ріпчаста - 1 шт. Сіль Перець Борошно Яйця - білки Directions 1Свіжі гриби очистити, промити, відварити і відкинути на друшляк. 2Потім пропустити зварені гриби через м'ясорубку. 3Відварити рис у 2 склянках води. 4Змішати рис з грибами, додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець. Все добре перемішати. 5Сформувати котлети, обваляти в борошні та змочити у збитих білках. 6Обсмажувати котлети на антипригарній сковороді або готувати в розігрітій духовці близько 15 хвилин. 00:00