Котлети з грибів з рисом і цибулею
Котлети з грибів з рисом і цибулею

Котлети з грибів з рисом (з цибулею)

    ,

13 Квітня, 2020

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби свіжі - 250 г

Рис - 0,5 склянки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сіль

Перець

Борошно

Яйця - білки

Directions

1Свіжі гриби очистити, промити, відварити і відкинути на друшляк.

2Потім пропустити зварені гриби через м'ясорубку.

3Відварити рис у 2 склянках води.

4Змішати рис з грибами, додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець. Все добре перемішати.

5Сформувати котлети, обваляти в борошні та змочити у збитих білках.

6Обсмажувати котлети на антипригарній сковороді або готувати в розігрітій духовці близько 15 хвилин.

00:00