Cуфле з м’яса із сиром (творогом)

    

8 Березня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs 15 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Яловичина - 750 г м'якоті

Сир (творог) - 250 г

Яйця - 4 шт.

Масло вершкове - 75 г

Сир твердий тертий - 2 ст. ложки

Хліб пшеничний - 50 г

Молоко - 0,5 склянки

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1М'ясо відварити з додаванням солі.

2Хліб замочити в молоці.

3Сир (творог), м'ясо та замочений хліб пропустити 2-3 рази через м'ясорубку. Додати половину масла, жовтки яєць, сіль і перемішати.

4Білки яєць збити в густу піну та додати в приготовлену масу.

5Підготовлену масу викласти на змащену маслом форму, зверху посипати тертим сиром і запекти в духовці.

6Готове суфле полити розтопленим маслом і подавати, оформивши зеленню.

00:00