Десерт «Казанова» десерти 25 Травня, 2019 Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни Ingredients Банани - 3 шт. Волоські горіхи - 3 шт. Чорнослив - 50 г Гранат - 0,5 шт. Шоколад - 100 г Молоко або вершки нежирні - 2 ст. ложки Салат зелений - 2 листочки Directions 1Заздалегідь замочити чорнослив. 2Банани вимити, очистити, розрізати впоперек на 3‑4 частини, акуратно вирізати середину, подрібнити її. 3Ядра волоських горіхів подрібнити й обсмажити на сковороді без масла. 4З граната вийняти зерна. Листя салату вимити й обсушити паперовим рушником. 5ШОКОЛАДНИЙ СОУС: Шоколад натерти на дрібній тертці, змішати з молоком і розтопити на слабкому вогні при постійному помішуванні. 6Чорнослив обдати окропом і дрібно нарізати. 7НАЧИНКА: Змішати горіхи, чорнослив, зерна граната і подрібнену м'якоть бананів. 8Банани нафарширувати начинкою, викласти в тарілку на листя салату, полити шоколадним соусом. 00:00