Десерты из фруктов и ягод / Десерты с мороженым (Семь поварят)
Cook: 15 mins
Yields: 2 порції
Ingredients
Морозиво - 300 г
Яблука червоні - 1 шт.
Ківі - 1 шт.
Апельсини - 1 шт.
Шоколад темний - 5 г
Вершки збиті - 40 г
Directions
1Очистити яблуко, ківі й апельсин, нарізати фрукти скибочками.
2Розтопити шоколад на водяній бані.
3У вазочку покласти шар морозива, полити його частиною шоколаду, потім розкласти скибочки яблука, знову покласти шар морозива, частину шоколаду, ківі. Покласти залишки морозива, полити частиною шоколаду та покрити скибочками апельсина. Зверху відсадити збиті вершки й оформити десерт шоколадом.