японський бічквіт кастелла з полуницею та яблуками
японський бічквіт кастелла з полуницею та яблуками

Десерт з яблук і полуниці

  ,     

4 Серпня, 2020

Японская кухня

Ingredients

Яблука - 2 шт.

Полуниця - 200 г

Яблучний сік - 100 мл

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Мигдаль подрібнений - 1 ч. ложка

Борошно пшеничне - 1 ч. ложка

Олія - 1 ч. ложка

Лимони - 1 шт. (цедра)

Directions

1Яблука очистити, видалити серцевину, дрібно нарізати. Полуницю вимити, видалити плодоніжки та чашолистки.

2Яблука покласти в каструлю, залити соком і готувати на маленькому вогні 5 хвилин.

3Яєчні білки відокремити від жовтків, збити в міцну піну. Жовтки розтерти з цукром і розм'якшеним маслом, з'єднати з білками, додати борошно та горіхи, перемішати.

4Яблука і полуницю викласти у форму, змащену олією, залити яєчною сумішшю і поставити на 10‑12 хвилин в попередньо розігріту духовку.

5Десерт подавати до столу в гарячому вигляді, прикрасивши лимонною цедрою.

00:00

Nutrition Facts

Calories213 ккал