Десерт із буряка – Буряк, фарширований яблуками, рисом і родзинками
десерти духовка, здорове харчування
18 Липня, 2018
250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)
Яблоки (кулинария)
Ingredients
Буряк - 1 шт. / 150 г
Рис - 50 г / 15 г
Яблука - 1 шт. / 75 г
Родзинки - 1 ст. ложка / 25 г
Сметана - 1 ст. ложка / 50 г
Кориця - 0,5 ч. ложки / за смаком
Цукор - 0,5 ч. ложки / 5 г
Directions
1Буряк вимити, відварити в шкірці (можна також загорнути у фольгу та запекти в духовці).
2Готовий буряк очистити від шкірки, верхівку акуратно зрізати, а серцевину вирізати, створюючи з неї чашу.
3Рис залити окропом і відварити.
4Родзинки залити окропом, відкинути на друшляк, дати стекти воді.
5Яблуко очистити від шкірки, вичистити від серцевини і кісточок, натерти на тертці або дрібно нашаткувати.
6ВАРІАНТ 1: Рис перемішати з яблуком, родзинками, корицею, цукром.
7ВАРІАНТ 2: Змішати рисову кашу з цукром, родзинками та яблуками, потім додати 10 г розтопленого масла та корицю. Вимішати.
8Нафарширувати буряк, зверху полити сметаною, запікати в духовці при 200°C 10 хвилин.
9Подавати з столу зі сметаною.