Груші десертні
Груші десертні

Груші десертні

  

30 Липня, 2019

Десерты с мороженым (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морозиво - 80 г

Груші - 4 шт.

Ягоди - 8 шт.

Лимон - 1 шт.

Волоські горіхи рубані - 2 склянки

Коньяк - 1 ст. ложка

Directions

1З лимона стерти тертушкою цедру, з м'якоті віджати сік.

2Груші очистити від шкірки, розрізати навпіл, вирізати серцевину. Скропити лимонним соком, щоб не потемнішали.

3Морозиво з'єднати з коньяком.

4Половинки груш обваляти в волоських горіхах, зверху викласти морозиво, посипати цедрою, оформити ягодами.

00:00