Десерт з мигдалем – Entremets aux amandes десерти, солодка випічка французька кухня духовка 8 Червня, 2019 107 диковинных рецептов от Поля Пуаре Yields: 6-8 порцій Ingredients Мигдаль - 1 жменя Борошно - 200 г Яйця - 4 жовтки + 2 білки Цукрова пудра - 2 ложки Апельсинова есенція - 1‑2 ложки Масло вершкове Directions 1Очистити жменю мигдалю від шкірки, кинувши його в теплу воду, і провернути через м'ясорубку. 2Змішати горіхи, борошно, 4 яєчних жовтки, 2 збитих до білого кольору білки, цукрову пудру, апельсинову есенцію. 3Викласти суміш у змащену вершковим маслом форму та поставити в духовку на 1,5 години.Ррецепт Робера Спа 00:00