Десерт з мигдалем - Entremets aux amandes
Десерт з мигдалем - Entremets aux amandes

Десерт з мигдалем – Entremets aux amandes

  ,     

8 Червня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Мигдаль - 1 жменя

Борошно - 200 г

Яйця - 4 жовтки + 2 білки

Цукрова пудра - 2 ложки

Апельсинова есенція - 1‑2 ложки

Масло вершкове

Directions

1Очистити жменю мигдалю від шкірки, кинувши його в теплу воду, і провернути через м'ясорубку.

2Змішати горіхи, борошно, 4 яєчних жовтки, 2 збитих до білого кольору білки, цукрову пудру, апельсинову есенцію.

3Викласти суміш у змащену вершковим маслом форму та поставити в духовку на 1,5 години.

Ррецепт Робера Спа

00:00