Рататуй (дієтичний) овочеві страви французька кухня дієтичне харчування, на пару, пароварка 14 Квітня, 2020 Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни Ingredients Баклажани - 1 шт. Картопля - 2 шт. Помідори - 3 шт. Перець болгарський - 2 стручки Цибуля - 1 шт. Часник - 2 зубчики Томатна паста - 100 г Олія - 50‑70 мл Петрушка - 1 пучок зелені Приправа для овочів готова Перець чорний мелений Сіль Directions 1Картоплю нарізати брусочками, баклажани та болгарський перець - півколами, помідори - дольками. Цибулю та часник дрібно порубати. Зелень петрушки подрібнити. 2Баклажан, помідори, цибулю, часник, болгарський перець, картоплю викласти у пароварку, полити олією, тушкувати 5‑7 хвилин. 3Додати томатну пасту, приправу, поперчити, посолити. Тушкувати 20‑25 хвилин. 4Овочі викласти на блюдо, полити соусом, що утворився під час тушкування, посипати зеленню петрушки.Дієта при хворобах шлунку 00:00