Мигдалеве молоко звичайне несолодке - 0,5 склянки + додатково за потреби
Кріп свіжий - 0,5 склянки утрамбованого
Directions
1Мигдаль замочити у воді на ніч (на 8 годин), воду злити.
2Мигдаль промити і покасти в кухонний комбайн. Включити на кілька хвилин, зупиняючись, щоб за необхідності зібрати з боків мигдаль. Додати місо, оцет, дріжджі, часниковий порошок і сіль. Подрібнити до гладкості.
3В кухонний комбайн додати молоко та 6 ст. ложек кропу. Включити приблизно на 2 хвилини або довше, доки суміш не стане однорідною (як текстура рикотти), додатково додаючи 1‑2 ст. ложки молока, якщо це потрібно для досягнення бажаної консистенції.
4Перекласти в миску і зверху покласти 2 ст. ложки кропу, які залишилися.