Спред мигдально-кроповий
Спред мигдально-кроповий

Спред мигдально-кроповий

  ,   

5 Червня, 2020

Clean Eating 2017 March

  • Yields: 1,5 склянки

Ingredients

Мигдаль сирий несолоний - 1 склянка

Паста місо жовта - 2 ст. ложки

Оцет яблучний - 2 ст. ложки

Дріжджі дієтичні (дріжджові пластівці, nutritional yeast) - 1 ст. ложка

Часниковий порошк - 1 ч. ложка

Сіль морська - 1/8 ч. ложки

Мигдалеве молоко звичайне несолодке - 0,5 склянки + додатково за потреби

Кріп свіжий - 0,5 склянки утрамбованого

Directions

1Мигдаль замочити у воді на ніч (на 8 годин), воду злити.

2Мигдаль промити і покасти в кухонний комбайн. Включити на кілька хвилин, зупиняючись, щоб за необхідності зібрати з боків мигдаль. Додати місо, оцет, дріжджі, часниковий порошок і сіль. Подрібнити до гладкості.

3В кухонний комбайн додати молоко та 6 ст. ложек кропу. Включити приблизно на 2 хвилини або довше, доки суміш не стане однорідною (як текстура рикотти), додатково додаючи 1‑2 ст. ложки молока, якщо це потрібно для досягнення бажаної консистенції.

4Перекласти в миску і зверху покласти 2 ст. ложки кропу, які залишилися.

5Зберігати у холодильнику до 5 днів.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size2 ст. ложки
Calories78 калорій
Sodium153 мг
Protein3 г
Sugar1 г
Total Fat6 г
Saturated Fat1 г
Polyunsaturated Fat1 г
Monounsaturated Fat4 г
Total Carbohydrates4 г
Dietary Fiber2 г