Дім сум з креветками
Дім сум з креветками

Дім сум (з креветками)

  , ,     ,

28 Липня, 2020

Душевная кухня №2 Салаты здоровья (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 3 склянки

Вода - 1 склянка

Олія - 1 ст. ложка

ДЛЯ ФАРШУ:

Креветки очищені - 400 г

Соус соєвий - 2 ст. ложки

Вино рисове - 2 ст. ложки

Борошно кукурудзяне - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Салат зелений

Соус соєвий

Петрушка - зелень

Directions

1Борошно насипати гіркою на стіл, в центрі зробити поглиблення. Влити в борошно, помішуючи, 0,5 склянки гарячої води, потім 1/3 склянки холодної води. Додати олію та замісити тісто. Накрити його серветкою і залишити на 30 хвилин.

2ФАРШ: Креветок порубати, змішати з 4 ст. ложками води, соєвим соусом, вином, цукром і перцем до утворення однорідної маси. Всипати, помішуючи, кукурудзяне борошно та перемішати.

3Тісто розкачати в джгут і нарізати невеликими шматочками. Розкачати з них кружальця діаметром 6 см.

4На середину кожного кружальця покласти начинку, краї тіста защипнути.

5На решітку пароварки покласти листя зеленого салату, на них - пельмені, варити на пару 20 хвилин.

6Подавати з соєвим соусом, посипавши рубаною зеленню петрушки.

00:00