Тісто для яблучних пирогів №1 солодка випічка 6 Лютого, 2019 Мировые пироги. Яблочная книжка Ingredients Масло або маргарин для випічки - 200 г Цукор - 200 г / 1 склянка Яйця - 2 шт. Борошно - 200 г / 1,5 склянки Розпушувач - 1 ч. ложка або Сода, погашена оцтом Лимонна цедра (за бажання) Ванілін (за бажання) Directions 1Масло або маргарин залишити при кімнатній температурі на 1 годину, щоб стало м'яким. 2У великій мисці масло або маргарин ретельно перемішати з цукром і дуже добре розтерти. 3Додати по черзі 2 яйця, добре збиваючи. 4В окремому посуді перемішати борошно та розпушувач. 5Додати в тісто борошно та перемішати ложкою. 00:00