тісто
тісто

Тісто для яблучних пирогів №1

  

6 Лютого, 2019

Мировые пироги. Яблочная книжка

Ingredients

Масло або маргарин для випічки - 200 г

Цукор - 200 г / 1 склянка

Яйця - 2 шт.

Борошно - 200 г / 1,5 склянки

Розпушувач - 1 ч. ложка або

Сода, погашена оцтом

Лимонна цедра (за бажання)

Ванілін (за бажання)

Directions

1Масло або маргарин залишити при кімнатній температурі на 1 годину, щоб стало м'яким.

2У великій мисці масло або маргарин ретельно перемішати з цукром і дуже добре розтерти.

3Додати по черзі 2 яйця, добре збиваючи.

4В окремому посуді перемішати борошно та розпушувач.

5Додати в тісто борошно та перемішати ложкою.

00:00