Чорниця
Чорниця

Чорниця сушена

    

21 Червня, 2020

299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)

Ingredients

Чорниця

Directions

1Чорницю перебрати, вимити в друшляку проточною водою та залишити просохнути.

2Після занурити друшляк в киплячу воду і бланшувати чорницю кілька хвилин, потім охолодити в холодній воді та знову дати висохнути.

3НА СОНЦІ: Чорницю сушити на сонці, розклавши на решітках або деку в один шар. При цьому чорницю треба періодично струшувати, щоб вона просохла рівномірно.

4У ДУХОВЦІ АБО СУШАРЦІ: Розкласти на покриті пергаментним папером деко або решітку та сушити спочатку при температурі 45°С, потім при 60°С. Правильно просушена чорниця має бути твердою і пружною.

00:00