часник
часник

Часник сушений

    ,

29 Березня, 2018

250 рецептов от простуды и гриппа / 299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)

Ingredients

Часник

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Підготовлені чисті зубки часнику нарізати на довгі тонкі шматочки та укласти тонким шаром на сито або натягнуту марлю. Сушити близько 5 годин при 50‑60°C.

2Потім висушений часник подрібнити в борошно та зберігати в закритій скляній банці в прохолодному, темному місці. У такому вигляді часник зберігає свої властивості та використовується як свіжий.

ВАРІАНТ 2:

1Головки часнику очистити від лушпиння та нарізати дрібними кружальцями.

2Сушити часник на сонці 3‑5 днів або ж у духовці на деку або решітці, покритих пергаментним папером, 30‑40 хвилин при температурі 50°С.

3Висушений часник охолодити, скласти в банки і щільно закупорити, щоб не вивітрився запах.

Дієта при застуді та грипі (варіант 1)

00:00