Качка з оливками страви з птиці французька кухня скороварка 20 Вересня, 2019 100 рецептов французской кухни Cook: 20 mins Ingredients Качка - 1 тушка вагою 1,5‑2 кг Оливки - 200 г Масло вершкове - 50 г Борошно - 1 кав. ложка Сіль Перець чорний мелений Directions 1Помістити оливки в холодну несолону воду, закип'ятити та відкинути на друшляк. 2Частину масла розтопити в скороварці та підрум'янити на ньому качку. 3Посолити, поперчити. Закрити каструлю та тушкувати качку 10 хвилин. 4Змішати борошно та залишки масла. Відкрити каструлю та покласти в неї цю суміш і оливки. Знову закрити і тушкувати ще 5‑8 хвилин. 00:00