курка запечена або фарширована
курка запечена або фарширована

Качка з оливками

      

20 Вересня, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 20 mins

Ingredients

Качка - 1 тушка вагою 1,5‑2 кг

Оливки - 200 г

Масло вершкове - 50 г

Борошно - 1 кав. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Помістити оливки в холодну несолону воду, закип'ятити та відкинути на друшляк.

2Частину масла розтопити в скороварці та підрум'янити на ньому качку.

3Посолити, поперчити. Закрити каструлю та тушкувати качку 10 хвилин.

4Змішати борошно та залишки масла. Відкрити каструлю та покласти в неї цю суміш і оливки. Знову закрити і тушкувати ще 5‑8 хвилин.

00:00