Качка з цибулею страви з птиці 1 Грудня, 2019 Готовим с вином (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 8 порцій Ingredients Качка - 1 шт. Цибуля ріпчаста дрібна - 1‑1,5 кг Жир свинячий - 150 г Вино сухе біле - 100 г Борошно пшеничне - 25 г Перець чорний мелений Сіль Directions 1Оброблену тушку посипати сіллю, перцем і обсмажити в жаровні до золотистої скоринки. 2Додати трохи гарячої води, вино і тушкувати. 3Борошно підсушити, помішуючи, до запаху розжареного горіха. 4В кінці тушкування качки покласти головки цибулі, а потім пасерувати борошно, розведене теплою водою, і тушкувати до готовності. 5Готову качку помістити на блюдо. Гарнірувати головками цибулі та залити соусом, що утворився при тушкуванні. 00:00