Качка з цибулею
Качка з цибулею

Качка з цибулею

  

1 Грудня, 2019

Готовим с вином (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Качка - 1 шт.

Цибуля ріпчаста дрібна - 1‑1,5 кг

Жир свинячий - 150 г

Вино сухе біле - 100 г

Борошно пшеничне - 25 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Оброблену тушку посипати сіллю, перцем і обсмажити в жаровні до золотистої скоринки.

2Додати трохи гарячої води, вино і тушкувати.

3Борошно підсушити, помішуючи, до запаху розжареного горіха.

4В кінці тушкування качки покласти головки цибулі, а потім пасерувати борошно, розведене теплою водою, і тушкувати до готовності.

5Готову качку помістити на блюдо. Гарнірувати головками цибулі та залити соусом, що утворився при тушкуванні.

00:00