Кекси «Великодні курчата»
декорування, солодка випічка Великдень, святкове
15 Січня, 2019
Australian Cupcakes & Inspirations 2016 Volume 4 Issue №2
Ingredients
Кекси готові
Крем масляний
Крем ганаш шоколадний збитий
Помадка жовта
ОБЛАДНАННЯ
Чорний маркер з їстівною фарбою
Глазур королівська помаранчева - невелика кількість
Насадка кругла проста №3
Насадка «трава» (маленька та велика)
Кондитерський мішок
Палітра художня
Directions
1Спекти кекси і дати повністю охолонути.
КУРЧАТА:
1Скачати невелику кульку з жовтої помадки у формі яйця або овалу.
2Покласти на палітру для висихання.
3Після того, як жовті овали трошки затверднуть, намалювати на кожному їстівним маркером по двоє маленьких оченят.
5Зробити королівську глазур досить твердої консистенції та пофарбувати її в оранжевий колір для дзьоба. Якщо потрібно зробити багато кексів, швидше видавити на кожну пташку дзьоб з кондитерського мішка. Можна зробити з помаранчевої помадки маленькі конуси та приклеїти їх на обличчя курчат, але це забере набагато більше часу.
6Видавити невеличку краплинку оранжевої глазурі на обличчя пташеняти так, щоб це нагадувало дзьоб.
7Можна нижче видавити ще одну краплинку, щоб вийшов відкритий дзьоб.
ДЕКОРУВАННЯ КЕКСІВ:
1Покласти масляний крем у кондитерський мішок, оснащений маленькою насадкою «трава». Видавити «соломинки» навколо зовнішнього краю кожного кексу.
2Збити ганаш - так його буде легше видавлювати. Покласти трохи ганашу у кондитерський мішок, оснащений великою насадкою «трава», та видавити кільце ганашу у центрі кексу, просто торкаючись раніше видавленої «соломи». Мета - зробити ефект гнізда.
3Ганаш може трошки затвердіти та забити отвори в насадці «трава», що ускладнює рівномірне видавлювання. Якщо це трапиться, можна або зняти насадку та промити під теплою водою, або спробувати очистити отвори зубочисткою.
4Помістити три маленьких пташеняти всередину кожного гнізда.