215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Борошно - 200 г
Кефір - 1 склянка
Яйця - 2 шт.
Розпушувач - 0,5 ч. ложки
Олія - 50 г + 2 ст. ложки
Капуста білокачанна - 400 г
Цибуля - 1 шт.
Кріп - 3 гілочки
Directions
1Яйця збити з сіллю. До збитих яєць додати кефір, розпушувач, знову збити, поступово при постійному перемішуванні додати борошно та замісити рідке тісто.
3Нарізану цибулю покласти в каструлю з нагрітою олією, злегка підсмажити, потім до неї додати нашатковану капусту і тушкувати до м'якості овочів, остудити.
4Начинку викласти на деко, зверху залити тістом і випікати в духовці при 180°C близько 40 хвилин.