Запіканка з капустою легка
Запіканка з капустою легка

Запіканка з капустою легка

  ,   

8 Березня, 2020

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно - 200 г

Кефір - 1 склянка

Яйця - 2 шт.

Розпушувач - 0,5 ч. ложки

Олія - 50 г + 2 ст. ложки

Капуста білокачанна - 400 г

Цибуля - 1 шт.

Кріп - 3 гілочки

Directions

1Яйця збити з сіллю. До збитих яєць додати кефір, розпушувач, знову збити, поступово при постійному перемішуванні додати борошно та замісити рідке тісто.

2Капусту вимити, нашаткувати. Цибулю очистити, дрібно нарізати.

3Нарізану цибулю покласти в каструлю з нагрітою олією, злегка підсмажити, потім до неї додати нашатковану капусту і тушкувати до м'якості овочів, остудити.

4Начинку викласти на деко, зверху залити тістом і випікати в духовці при 180°C близько 40 хвилин.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00