Еклери з сирним кремом та ікрою випічка, закуски духовка 15 Квітня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 50 mins Yields: 4 порції Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 200 г Вода - 200 мл Масло вершкове - 100 г Яйця - 2 шт. Сіль - 2/3 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир вершковий м'який - 200 г Ікра червона - 100 г Сир плавлений - 100 г Мигдальні пластівці - 100 г Часник - 3 зубчики Зелень свіжа - 1 пучок Directions 1Змішати масло з водою, посолити. Довести до кипіння, всипати борошно. Проварити 3‑5 хвилин. Остудити. 2Перекласти в миску. Вбити в миску яйця, ретельно перемішати вінчиком. 3Заповнити кондитерський мішок тістом. Видавити еклери на деко, застелене пергаментом. 4Випікати в розігрітій духовці 10‑15 хвилин при 180°С. 5Змішати за допомогою блендера зелень, часник і половину вершкового сиру. Додати другу половину сиру, перемішати. 6Обсмажити на сухій сковороді мигдальні пластівці. Подрібнити їх ножем в стружку. 7Перекласти сирну начинку в кондитерський мішок. Начинити еклери. Зверху змастити плавленим сиром. 8Посипати еклери мигдальною стружкою. Прикрасити червоною ікрою. 00:00