Еклери з сирним кремом та ікрою
Еклери з сирним кремом та ікрою

Еклери з сирним кремом та ікрою

  ,   

15 Квітня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 200 г

Вода - 200 мл

Масло вершкове - 100 г

Яйця - 2 шт.

Сіль - 2/3 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир вершковий м'який - 200 г

Ікра червона - 100 г

Сир плавлений - 100 г

Мигдальні пластівці - 100 г

Часник - 3 зубчики

Зелень свіжа - 1 пучок

Directions

1Змішати масло з водою, посолити. Довести до кипіння, всипати борошно. Проварити 3‑5 хвилин. Остудити.

2Перекласти в миску. Вбити в миску яйця, ретельно перемішати вінчиком.

3Заповнити кондитерський мішок тістом. Видавити еклери на деко, застелене пергаментом.

4Випікати в розігрітій духовці 10‑15 хвилин при 180°С.

5Змішати за допомогою блендера зелень, часник і половину вершкового сиру. Додати другу половину сиру, перемішати.

6Обсмажити на сухій сковороді мигдальні пластівці. Подрібнити їх ножем в стружку.

7Перекласти сирну начинку в кондитерський мішок. Начинити еклери. Зверху змастити плавленим сиром.

8Посипати еклери мигдальною стружкою. Прикрасити червоною ікрою.

00:00