250 блюд для разгрузочных дней (Готовим - едим - худеем)
Ingredients
Помідори - 2 шт. великих
Кабачок молодий - 1 шт.
Яйця - 4 шт.
Брокколі - 1 невеликий качан або 1 упаковка замороженої
Петрушка - 1 пучок зелені
Салат зелений - 1 пучок
Сир твердий - 150 г
Оцет винний - 3 ст. ложки
Олія
Цукор
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Яйця і брокколі відварити.
2Яйця крупно порубати, капусту відкинути на друшляк, остудити, розібрати на дрібні шматочки. Кабачок нарізати дрібно, помідори - дольками, листя салату нарвати, зелень петрушки подрібнити. Сир натерти на крупній тертці.
3Все перемішати, посолити, поперчити, додати олію, оцет і цукор.