Бісквіт яєчний з м’ясом індички
випічка, сніданки, страви з птиці, страви з яєць духовка, низькокалорійне
8 Вересня, 2019
185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)
- Yields: 4 порції
Ingredients
Суміш для бісквітного тіста без цукру - 150 г
Індичка - 100 г вареного м'яса
Сир твердий знежирений - 60 г
Олія оливкова - 15 мл
Зелена цибуля - 50 г
Замінник яєць рідкий - 200 мл
Петрушка - зелень для декору
Сіль
Directions
1М'ясо індички дрібно нарізати, сир натерти на дрібній тертушці. Зелену цибулю дрібно нарубати.
2Тісто і м'ясо індички змішати, додати 30 мл води, ретельно вимісити, розкачати в квадратний пласт завширшки 12 см, розрізати на 4 частини.
3Викласти тісто на деко з антипригарним покриттям і запікати в попередньо розігрітій духовці 8 хвилин.
4Кожен бісквіт розрізати навпіл, розкласти по тарілках і посипати сиром.
5Сковороду змастити маслом і нагріти на середньому вогні. Обсмажувати в ній цибулю 3 хвилини.
6Потім влити замінник яєць, посолити і готувати ще 5 хвилин.
7Розділити яєчню на 4 частини, покласти поверх бісквітів, прикрасити гілочками петрушки та подати на стіл.
Такі бісквіти можна приготувати з вечора, покласти в контейнер, що герметично закривається, а вранці перед подачею на стіл розігріти в мікрохвильовій печі.