бісквіт з індичкою та яєчнею-колотухою
бісквіт з індичкою та яєчнею-колотухою

Бісквіт яєчний з м’ясом індички

  , , ,   ,

8 Вересня, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Суміш для бісквітного тіста без цукру - 150 г

Індичка - 100 г вареного м'яса

Сир твердий знежирений - 60 г

Олія оливкова - 15 мл

Зелена цибуля - 50 г

Замінник яєць рідкий - 200 мл

Петрушка - зелень для декору

Сіль

Directions

1М'ясо індички дрібно нарізати, сир натерти на дрібній тертушці. Зелену цибулю дрібно нарубати.

2Тісто і м'ясо індички змішати, додати 30 мл води, ретельно вимісити, розкачати в квадратний пласт завширшки 12 см, розрізати на 4 частини.

3Викласти тісто на деко з антипригарним покриттям і запікати в попередньо розігрітій духовці 8 хвилин.

4Кожен бісквіт розрізати навпіл, розкласти по тарілках і посипати сиром.

5Сковороду змастити маслом і нагріти на середньому вогні. Обсмажувати в ній цибулю 3 хвилини.

6Потім влити замінник яєць, посолити і готувати ще 5 хвилин.

7Розділити яєчню на 4 частини, покласти поверх бісквітів, прикрасити гілочками петрушки та подати на стіл.

Такі бісквіти можна приготувати з вечора, покласти в контейнер, що герметично закривається, а вранці перед подачею на стіл розігріти в мікрохвильовій печі.

00:00

Nutrition Facts

Calories188 ккал