Бісквіт білковий
Бісквіт білковий

Бісквіт білковий

    , ,

7 Серпня, 2019

180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яйця - 6 білків

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Цукор - 6 ч. ложок

Масло вершкове - 0,5 ч. ложки

Ванілін - 1 щіпка

Directions

1Яйця розбити, відокремлюючи білок від жовтка. Білки збити з цукром в густу щільну піну, до них додати борошно, ретельно перемішати.

2Випікати в розігрітій до 180°С духовці до утворення золотистої скоринки на бісквіті.

3Бісквіт вийняти, проткнути зубочисткою для перевірки готовності, накрити щільною серветкою, дати охолонути, після чого нарізати.

Дієта №1 непротерта при виразковій хворобі шлунку без виражених симптомів і при ремісії хронічних гастритів

00:00