баклажани, помідори, сир
баклажани, помідори, сир

Баклажани по-португальськи – Aubergines a la Portugaise

  ,   

16 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Баклажани

Помідори - 6 шт.

Олія оливкова - 1 ст. ложка + для поливання

Сир грюєр

Хлібний м'якуш

Сіль

Directions

1У баклажанах зробити надріз уздовж, посолити, покласти в друшляк, щоб стекла зайва волога. Те ж саме зробити з помідорами.

2У глибоку сковороду налити оливкову олію, покласти баклажани, а на них - помідори, і далі чергувати баклажани з помідорами. Кожен шар баклажанів і томатів посипати хорошим шаром сиру грюєр. Накрити все дуже тонкими шматками хлібного м'якуша та зверху полити оливковою олією.

3Поставити підсмажуватися в духовку.

00:00