Баклажани по-турецьки
Баклажани по-турецьки

Баклажани по-турецьки – Aubergines a la Turque

  ,     

12 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Телятина не надто пісна - 450 г

Баклажани - 8 шт.

Сіль

Борошно

Масло вершкове

Цибуля - 5‑6 шт. великих

Бульйон

Сік томатний свіжовичавлений

Directions

1Розрізати баклажани уздовж, трошки посипати сіллю і дати стекти соку впродовж 1 години.

2Потім помити їх в декількох водах і обсушити.

3Посипати овочі борошном і обсмажити у вершковому маслі.

4Цибулини обсмажити в окремій сковороді до золотистого кольору в невеликій кількості вершкового масла та бульйону, томити на слабкому вогні, доки волога не випарується.

5Пропустити через м'ясорубку телятину, обсмажити її у вершковому маслі та підрум'янити.

6Після цього перемішати фарш із цибулею.

7Потім в глибоку сковороду викласти один шар м'яса, шар баклажанів і так далі. Полити соком свіжих томатів, поставити в не дуже гарячу духовку та готувати 1 годину.

00:00