1Два баклажана нарізати уздовж навпіл, відварювати 10 хвилин на сильному вогні в каструлі з підсоленою водою.
2Видалити м'якоть з тушкованих баклажанів, залишаючи 1 см товщини від краю.
НАЧИНКА:
1Три баклажана вимити, очистити, загорнути в алюмінієву фольгу та запікати 30 хвилин в попередньо розігрітій до 200°С духовці.
2Запечені баклажани очистити і подрібнити. Нарізати помідори.
3Викласти подрібнені баклажани в каструлю разом із помідорами, цибулею, перцем і ретельно перемішати. Заправити сіллю та перцем. Тушкувати на сильному вогні, помішуючи час від часу.
БАКЛАЖАНИ ФАРШИРОВАНІ:
1Начинку остудити і покласти в чашечки тушкованих бакалажанов, посипати зверху нарізаною кінзою.