Баклажани з часником
Баклажани з часником

Баклажани з часником

  ,

19 Січня, 2019

Это вкусно! (Единственная) 2018 №9

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баклажани - 4 шт.

Часник - 1 головка

Кінза - 1 пучок

Олія

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Цукор - 2 ч. ложки

Сіль - 1,5 ч. ложки

Оцет - 50 мл

Олія - 50 мл

Вода - 50 мл

Directions

1Баклжани нарізати кружальцями, часник очистити та дрібно нарізати, кінзу дрібно порубати.

2МАРИНАД: Змішати до розчинення сіль і цукор з водою, оцтом і олією.

3Розігріти змащену олією сковороду на середньому вогні. Баклажани обсмажити до рум'яної скоринки з двох боків.

4Викласти баклажани в підходящу ємність шарами. Кожен шар посипати часником і зеленню та скропити маринадом.

5Накрити кришкою і дати настоятися 15 хвилин.

00:00