баклажани фаршировані
баклажани фаршировані

Баклажани з часником і петрушкою

    ,

1 Листопада, 2019

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Баклажани - 200‑250 г

Петрушка - 2 гілочки

Часник - 1 зубчик

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1В баклажанів видалити хвостики, обсушити рушником, нарізати уздовж навпіл і видалити м'якоть. Чашечки баклажанів відкласти убік.

2ФАРШ: Подрібнити м'якоть баклажанів, часник і петрушку. Заправити сіллю і перцем, перемішати.

3Нафарширувати чашечки баклажанів, кожну фаршировану половинку баклажана загорнути в алюмінієву фольгу і запікати 30‑35 хвилин в духовці, попередньо нагрітій до 170°С.

00:00