Баклажани по-азійськи
Баклажани по-азійськи

Баклажани по-азійськи

    ,

24 Листопада, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баклажни - 4 шт.

Баранина пісна - 300 г

Часник - 4 зубчики

Кінза - 1 пучок зелені

Базилік сушений - 2 ст. ложки

Помідори - 2 шт.

Сир твердий знежирений - 75 г

Лимон - 50 мл соку

Салат зелений - листя

Перець червоний мелений

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Баклажани розрізати уздовж навпіл, вийняти з середини частину м'якоті. Посолити баклажани зсередини, скропити лимонним соком.

2М'якоть баклажанів дрібно нарізати. Часник очистити і подрібнити. Зелень кінзи дрібно нарізати, залишивши кілька гілочок для декору.

3Баранину пропустити через м'ясорубку, змішати з м'якоттю баклажанів, часником, базиліком, сіллю, червоним і чорним меленим перцем.

4Баклажани нафарширувати начинкою, викласти на деко.

5Помідори нарізати товстими кружальцями. Сир натерти на дрібній тертушці.

6Накрити баклажани кружальцями помідорів і запікати в попередньо розігрітій духовці 30 хвилин.

7Потім посипати сиром і готувати ще 5 хвилин.

8Листя салату вимити й обсушити.

9Готові баклажани розкласти по тарілках, вистелених листям салату, прикрасити гілочками петрушки та подати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories198 ккал