Баклажани по-азійськи страви з м'яса духовка, низькокалорійне 24 Листопада, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 4 порції Ingredients Баклажни - 4 шт. Баранина пісна - 300 г Часник - 4 зубчики Кінза - 1 пучок зелені Базилік сушений - 2 ст. ложки Помідори - 2 шт. Сир твердий знежирений - 75 г Лимон - 50 мл соку Салат зелений - листя Перець червоний мелений Перець чорний мелений Сіль Directions 1Баклажани розрізати уздовж навпіл, вийняти з середини частину м'якоті. Посолити баклажани зсередини, скропити лимонним соком. 2М'якоть баклажанів дрібно нарізати. Часник очистити і подрібнити. Зелень кінзи дрібно нарізати, залишивши кілька гілочок для декору. 3Баранину пропустити через м'ясорубку, змішати з м'якоттю баклажанів, часником, базиліком, сіллю, червоним і чорним меленим перцем. 4Баклажани нафарширувати начинкою, викласти на деко. 5Помідори нарізати товстими кружальцями. Сир натерти на дрібній тертушці. 6Накрити баклажани кружальцями помідорів і запікати в попередньо розігрітій духовці 30 хвилин. 7Потім посипати сиром і готувати ще 5 хвилин. 8Листя салату вимити й обсушити. 9Готові баклажани розкласти по тарілках, вистелених листям салату, прикрасити гілочками петрушки та подати на стіл. 00:00 Nutrition Facts Calories198 ккал