Баклажани з курячим філе
Баклажани з курячим філе

Баклажани з курячим філе

  ,     

27 Березня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Баклажани - 800 г

Курка - 400 г філе

Сметана - 300 г

Масло вершкове - 150 г

Сир - 100 г

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Естрагон - 3 гілочки

Кріп - 3 гілочки

Кінза - 3 гілочки

Базилік - 3 гілочки

Петрушка - 3 гілочки

Сіль

Гвоздика мелена

Перець чорний мелений

Directions

1Баклажани нарізати брусочками, посолити, витримати 20‑30 хвилин, промити, обсушити.

2Баклажани та дрібно нарізану цибулю обсмажити на частині масла до готовності, додати рубану зелень.

3Куряче філе нарізати брусочками, посолити, поперчити й обсмажити до готовності на маслі.

4Баклажани та курку укласти шарами у форму для запікання, посипаючи кожен шар тертим сиром. Залити сметаною, посипати тертим сиром і запікати в духовці до золотистої скоринки. Охолодити.

5Перед подачею посипати меленою гвоздикою та оформити зеленню.

00:00